Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Haniyeh ikke immun mot angrep

Forsvarsminister Shaul Mofaz sier den nyutpekte statsministeren Ismail Haniyeh ikke er skjermet fra militære angrep. Israels politikk med målrettede angrep har vist seg å være svært effektiv, sier han til Hærens Radio tirsdag. – Det finnes ingen tvil rundt dets effektivitet. Bare se hva som skjedde med Hamas med de årene de gjennomførte uhindrede selvmordsangrep mot oss. Da vi begynte med målrettede drap, endret situasjonen seg. Vi vil fortsette med disse målrettede drapene i samme tempo som nå, slo Mofaz fast. Om Hamas ikke anerkjenner Israel, avstår fra terror og avvæpner seg selv, vil Israel konfrontere organisasjonen. Ingen vil være immun, selv ikke Ismail Haniyeh, uttalte Mofaz. – Denne uttalelsen og Israels taktikk på bakken, reflekterer den blodige, inhumane og betente karakteren til den zionistiske fienden, sa Hamas-talsmann Salah al-Bardawil i en kommentar.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart