Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kritiserer gjennomføring av tilbaketrekning

Statsrevisor Micha Lindenstrauss publiserte tirsdag en rapport om regjeringens tilbaketrekningsplan, som inneholdt hardt kritikk av statens behandling av bosetterne på Gaza-stripen. – Alvorlige feil er funnet i forberedelsene til de forskjellige [statlige] organene, for absorberingen av de evakuerte, noe som har påvirket både måten de evakuerte ble behandlet på og som har skapt en unødvendig lidelse i en prosess som på alle måter var ekstremt følelsesmessig ladet og smertefull, skriver Lindenstrauss i rapporten. – Manglene i forberedelsene, i budsjettfordelingen, i rekrutteringen av den essensielle arbeidskraften til tilbaketrekningsautoriteten og i absorberingen av de evakuerte av de lokale myndighetene ble ikke gjennomført. Dette skyldes ikke en mangel på egnede lover og prosedyrer, men fordi et ben har blitt hengende etter i aktivitetene til de ansvarlige myndighetene, legger han til. Rapporten stiller spørsmål både med innsatsen til Tilbaketrekningsautoriteten, som ble ledet av Yonatan Bassi, og de lokale myndighetenes forberedelser med henhold til å motta evakuerte bosetterne. Samtidig anklager han statsministerens kontor og finansdepartementet for å ha kommet med mangelfulle arbeidsinstruksjoner til sine ansatte, i forhold til tilbaketrekningen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart