Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IDF skal ha militær kontroll over områder vi trekker oss ut fra

Dersom Kadima-partiet etablerer ny regjering etter Knesset-valget 28. mars, vil vi straks starte planleggingen av en ny adskillelsesplan på Vestbredden, sier Avi Dichter. Planen vil bli utarbeidet i samarbeid med koalisjonspartnere og bosetterledere, sier han til Yedioth Aharonoth. – Noen bosetninger vil bli inkludert i bosetningsblokkene [som Israel vil beholde] og bosetningene langs den grønne linje vil ikke bli evakuert, understreket han. – Det vil kun være en tilbaketrekning av bosetningene. Vi vil ikke gi fra oss sikkerhetskontrollen av områdene, understreket han. Den tidligere Shin Bet-sjefen forklarer hvorfor han går imot en militær tilbaketrekning: – Vi har ingen planer om å gjennomføre en militær tilbaketrekning for vi har ingen partner som vil bekjempe terrorisme. En full overføring av landområder på Vestbredden vil kun skje når det fremstår palestinske myndigheter som beviser at de vil bekjempe terror, sa Dicther. I følge Yedioth Aharonoths opplysninger fra "lukkede møter" i Kadima, planlegger man å flytte innbyggerne i isolerte bosetninger til minst fire store og tre mindre bosetningsblokker.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart