Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Er optimistiske i ly av reformen

Kilder i Likud er oppmuntret av en undersøkelse som viser at partiet øker sin oppslutning etter den siste partireformen, skriver Yedioth Aharonoth. Partileder Benjamin Netanyahu klarte å få flertall i Likuds sentralkomité for å frata komiteen makten til selv å bestemme hvem som skal stå på valglistene til Knesset. Nå kan hver enkelt partimedlem være med å velge hvem de ønsker som representant for sitt parti. Viktige partimedlemmer går så langt som å karakterisere den nåværende situasjonen som "en revolusjonær atmosfære". Undersøkelsen viser at Likud går opp til atten seter i Knesset, en økning på to representanter siden den forrige undersøkelsen for ti dager siden. Enda mer oppsiktsvekkende er hovedmotstander Kadimas fall fra 41 til 37 representanter på meningsmålingene. Kildene refererer også til en dyptgående undersøkelse angående de personlige egenskapene til de tre fremste statsministerkandidatene. Her skal Netanyahu ha scoret betydelig høyere enn fungerende statsminister Ehud Olmert (Kadima).


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart