Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Høyresiden lider av en unik sykdom

Araberne i Israel burde henvende seg til FN og be dem beskytte araberne i Israel og de arabiske institusjonene, mener det arabiske Knesset-medlem Taleb el-Sana. Uttalelsen kommer i ly av angrepet på Bebudelseskirken i Nasaret, fredag ettermiddag. Den jødiske mannen og hans kristne kone som gjennomførte angrepet, tente fyr på fyrverkeri de hadde smuglet inn i kirken i en barnevogn. I etterkant brøt det ut voldelig opprør i den arabiske byen, men innen lørdag morgen hadde roen igjen senket seg. Knesset-medlem Ahmed Tibi legger ikke skjul på hva han mener om landets politiske høyreside og gir dem skylden for angrepet, i følge Yedioth Aharonoth. – Hvorfor er det slik at når jøder går amok, brenner de en moské eller en kirke? Vi snakker om en alvorlig sykdom av rasisme og hat mot muslimer og kristne arabere, sier Tibi. – I staten Israel er det en unik sykdom som lammer kun høyreving-politikere og får dem til å angripe moskeer, kirker og den arabiske befolkningen. Denne sykdommen er ikke kjent i [resten av] verden, og jeg som lege, har ikke møtt på dette før i hele min historie, fortsatte han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart