Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel er del av en allianse mot Iran

Fungerende statsminister Ehud Olmert antyder at Israel ikke vil gjøre tiltak alene mot atomvåpenprogrammet til regimet i Teheran. – Vi er del av en internasjonal koalisjon mot et Iran med atomvåpenkapasistet, sa Olmert søndag. Uttalelsen kommer etter at Israels tidligere forsvarssjef, Moshe Ya’alon, påpekte at det finnes militære muligheter for å forsinke Irans atomvåpen-program med flere år. Ya’alon skal ikke ha nevnt Israel spesifikt i denne sammenhengen, men Vestens kapasitet generelt. USAs utenriksminister Condoleezza Rice er ikke klar til å føre bilaterale samtaler med Iran selv om de skulle oppgi sitt atomvåpen-program. – Iran har vært et sentralt støttepunkt for terrorisme i Midtøsten – gjennom Hizbollah i Libanon og i de palestinske områdene. Vi er også veldig bekymret for Irans rolle i det sørlige Irak, sa Rice.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart