Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nyanserer sine uttalelser om Iran

Israels tidligere forsvarssjef, Moshe Ya’alon, har fått skarp kritikk på hjemmebane etter at han ble sitert på at landet har militære muligheter for å stå imot Irans atomtrussel under en konferanse i USA. Forsvarsminister Shaul Mofaz har kalt uttalelsene "unødvendige". Ya’alon selv nyanserer sitatene som er gjengitt i israelske medier. – Uten å snakke om Israel direkte, påpekte jeg at luftstyrkene til både USA, Europa og Israel har kapasitet til å gjøre betydelig skade på Irans atomprogram, forklarer Moshe Ya’alon til Yedioth Aharonoth. Han avviser at han har røpet noen militære hemmeligheter. – Jeg snakket ikke om en israelsk mulighet eller en israelsk plan, men det er viktig å si at Vesten må vise fasthet overfor denne trusselen, mener Ya’alon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart