Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skal be Europa bli tøffere mot Hamas

Utenriksminister Tzipi Livni skal prøve å samle støtte fra europeerne til en rekke tiltak mot Hamas, i løpet av hennes to-dagers visitt til kontinentet. Livni vil presentere israelske planer om å overvåke pengeoverføringer til den palestinske regjeringen, til sine kolleger i Frankrike, Østerrike og Storbritannia. Hun vil også ta opp Irans atomambisjoner og trusselen dette kan bety for europeerne, i følge Yedioth Aharonoth. I løpet av sitt besøk i Paris onsdag ettermiddag, skal utenriksministeren besøke familien til avdøde Ilan Halimi, den franske jøden som ble kidnappet, torturert og drept i et antisemittisk angrep som har sjokkert den franske republikken.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart