Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Orienterte USA om sin Vestbredden-plan

Fungerende statsminister Ehud Olmert presenterte sin politiske plan for Vestbredden i intervjuer med ulike israelske medier denne uken. Ideene var allerede fremlagt for amerikanske myndigheter, sier regjeringskilder til Ha’aretz. – Olmert ønsket ikke å overraske amerikanerne med sine uttalelser om den fremtidige politiske prosessen. Amerikanerne forstod budskapet og unngikk å kommentere [Olmerts] uttalelser, skriver den israelske avisen. Olmert ønsker å danne permanente grenser for Israel i den neste fireårsperioden. De store bosetningsblokkene – Ariel, Ma’aleh Adumim og Gush Etzion – vil bli inkludert i Israel. Det samme vil gamlebyen i Jerusalem og omkringsliggende bydeler i Øst-Jerusalem. Sikkerhetsbarrieren kan bli noe endret, og vil følge den nye politiske grensen. Bosetninger øst for gjerdet vil bli evakuert, og bosetningsblokkene styrket. Israel vil også opprettholde sikkerhetskontrollen i Jordan-dalen. – Israel vil ført vente å se om den nye Hamas-regjeringen aksepterer de tre grunnleggende kravene Israel og det internasjonale samfunnet har satt. Hvis de fortsatt avviser å anerkjenne Israel, ikke avvæpner terrorgrupper og ikke gir opp volden vil Israel samle internasjonal støtte for de nye grenselinjene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart