Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi vil bygge ut mellom Jerusalem og Ma’aleh Adumim

Til tross for amerikansk press, vil Israel fortsette å bygge ut området kalt E-1 mellom Jerusalem og bosetningsblokken Ma’aleh Adumim øst for hovedstaden. Det sier fungerende statsminister Ehud Olmert i et intervju med Ha’aretz. Han tror det er "absolutt konsensus" i Israel i denne saken. – Ma’aleh Adumim kan ikke være en del av staten Israel og samtidig være en isolert enklave, argumenterer Olmert. Kadima-lederen sier sikkerhetsbarrieren på Vestbredden vil følge en fremtidig permanent grense mellom Israel og palestinsk-kontrollerte områder. Han sier gjerdet kan bli flyttet både østover og vestover, "etter hva vi blir enige om". Ehud Olmert har som mål å sikre en stat med solid jødisk flertall, "hvor flertallet ikke er i fare". – Dersom jeg blir statsminister vil Israel innen fire år skape permanente grenser hvor vi separerer oss fra "det store flertall" av palestinere på Vestbredden, lover Olmert. Fullstendig versjon av intervjuet med Ha’aretz vil bli publisert fredag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart