Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Byggearbeider for ny politistasjon i gang

Grunnarbeidene til en ny israelsk politistasjon startet øst for Jerusalem denne uken. Bygningen skal bli hovedkvarteret for politistyrkene i Judea og Samaria (Vestbredden). Statsminister Ariel Sharon skal ha godkjent byggeprosjektet allerede i august 2005. Sikkerhetsminister Gideon Ezra mener prosjektet er av stor betydning for Israels interesser. – Jeg ønsker å se hele dette området fullt av tusenvis av boliger. På den måten får vi et sammenhengende område mellom Jerusalem og Ma’ale Adumim, la han til. Politistasjonen ligger i området som omtales som E1. Israel ble utsatt for sterk internasjonal kritikk, også fra Washington, da de første boligplanene ble presentert. Nå har det ikke kommet noen sterke protester fra amerikanerne, påpeker Ezra. Fungerende statsminister Ehud Olmert har lovet å bygge ut E1-området for å binde bosetningsblokken Ma’ale Adumim sammen med Jerusalem. E1-prosjektet vil ikke hindre etableringen av en palestinsk stat, understreker boligminister Ze’ev Boim. Palestinerne vil kunne passere gjennom området på et nytt veisystem som vil sikre forbindelse mellom den nordlige og sørlige delen av Vestbredden. Manglende geografisk kontinuitet i en fremtidig palestinsk stat har vært amerikanernes viktigste ankepunkt mot utbyggingsplanene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart