Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hemmelig møte i Jordan

Kadimas Shimon Peres og PA-formann Mahmoud Abbas avholdt et hemmelig møte søndag, skriver Yedioth Aharonoth. Møtet skal ha vært godkjent av fungerende statsminister Ehud Olmert. De to representantene møttes i Jordans hovedstad Amman for å diskutere økonomiske anliggender. Peres har i lang tid spurt Olmert om å få lov til å møte Abbas for å diskutere forskjellige saker. Etter først å ha avvist ønsket, gav statsministeren sitt klarsignal, dersom man holdt seg til å diskuterte økonomiske spørsmål. Selv om statsministerens kontor bekrefter møtet, nekter Peres’ kontor å avkrefte eller bekrefte hendelsen. Talsmenn for Arbeiderpartiet sier partiledelsen er meget fornøyd med endringen i Olmerts innstilling og hevder det skyldes en foregående telefonsamtale med Ap-formann Amir Peretz, der han ba statsministeren om å endre holdning.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart