En israeler drept og en skadet i to skyteangrep

To angripere skjøt og drepte israeleren Eldad Abir (48) ved bensinstasjonen utenfor bosetningen Migdalim på Vestbredden onsdag ettermiddag. Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigade har tatt på seg ansvaret for angrepet, men politikilder sier til Ha’aretz at motivet kan ha vært kriminelt. [Siden utelukket politiet at motivet var kriminelt. Se oppdatert melding i egen artikkel.] Jerusalem Post betegner angrepet som et "terrorangrep". Migdalim ligger sørøst for Nablus, en palestinsk by hvor det er flere aktive terrorgrupper. Det neste skyteangrepet fant sted rundt klokken to lokal tid. En israelsk mann fra Netanya ble alvorlig skadet da det ble åpnet ild fra en bil som kjørte forbi utenfor landsbyen Nebi Elias nær Kalkilya på Vestbredden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart