Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En israeler drept og en skadet i to skyteangrep

To angripere skjøt og drepte israeleren Eldad Abir (48) ved bensinstasjonen utenfor bosetningen Migdalim på Vestbredden onsdag ettermiddag. Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigade har tatt på seg ansvaret for angrepet, men politikilder sier til Ha’aretz at motivet kan ha vært kriminelt. [Siden utelukket politiet at motivet var kriminelt. Se oppdatert melding i egen artikkel.] Jerusalem Post betegner angrepet som et "terrorangrep". Migdalim ligger sørøst for Nablus, en palestinsk by hvor det er flere aktive terrorgrupper. Det neste skyteangrepet fant sted rundt klokken to lokal tid. En israelsk mann fra Netanya ble alvorlig skadet da det ble åpnet ild fra en bil som kjørte forbi utenfor landsbyen Nebi Elias nær Kalkilya på Vestbredden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart