Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Forlater Rafah-overgangen

Europeerne som er satt til å overvåke Rafah-overgangen forlot sine poster tirsdag ettermiddag, melder palestinske kilder. EU-personellet valgte å forlate overgangen av frykt for egen sikkerhet, etter at over et dusin utenlandske statsborgere har blitt bortført på Gaza-stripen og Vestbredden på en dag. Kidnappingene skulle være en protest mot IDFs operasjon i Jeriko, som ble avsluttet samme kveld. Israelske sikkerhetsstyrker holder godt øye med situasjonen, ettersom Rafah er den største overgangen mellom Gaza-stripen og Egypt. Utviklingen som har skjedd i området kan fort slå negativt ut for Israel. Hæren har foreløpig ikke planer om å gå inn i området, men kilder sier de frykter den palestinske mobben vil rive ned gjerdet som skiller Gaza fra Egypt, i følge Yedioth Aharonoth. Palestinske sikkerhetsvakter som oppholder seg nær overgangen, skal gjøre lite eller ingenting for å forhindre uro fra å bryte ut.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart