Israel må betale dyrt

Arrestasjonen av PFLP-leder Ahmed Saadat og aksjonen mot fengslet i Jeriko vil koste Israel dyrt, advarer PFLP tirsdag kveld. En av de øverste lederne av organisasjonens militære ving advarte i løpet av et TV-sendt intervju om at enhver form for fysisk skade mot Saadat vil få terrorgruppen til å reagere kraftig. Uansett vil de ikke forholde seg passivt etter Israels militæraksjon samme dag. – Vi kommer til å svare og vi kommer til å svare hardt, enten Saadat blir skadet eller ikke, sier kilden til al-Arabiya. – Saadat var Olmerts trumfkort i valgkampen. Vi krever at det internasjonale samfunnet fullfører sine forpliktelser og sitt ansvar overfor det palestinske folket mot okkupasjonens forbrytelser, sier en annen kilde til Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart