Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel må betale dyrt

Arrestasjonen av PFLP-leder Ahmed Saadat og aksjonen mot fengslet i Jeriko vil koste Israel dyrt, advarer PFLP tirsdag kveld. En av de øverste lederne av organisasjonens militære ving advarte i løpet av et TV-sendt intervju om at enhver form for fysisk skade mot Saadat vil få terrorgruppen til å reagere kraftig. Uansett vil de ikke forholde seg passivt etter Israels militæraksjon samme dag. – Vi kommer til å svare og vi kommer til å svare hardt, enten Saadat blir skadet eller ikke, sier kilden til al-Arabiya. – Saadat var Olmerts trumfkort i valgkampen. Vi krever at det internasjonale samfunnet fullfører sine forpliktelser og sitt ansvar overfor det palestinske folket mot okkupasjonens forbrytelser, sier en annen kilde til Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart