Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA og Storbritannia koordinerte ikke evakueringen

Det israelske raidet mot Jeriko-fengselet startet etter klokken 9 tirsdag morgen. Da oppdaget soldater ved en kontrollpost utenfor Jeriko at de britiske og amerikanske observatørene var på vei ut av byen, skriver Jerusalem Post. IDF, som hadde forberedt set på at en slik situasjon kunne oppstå, klarte å omringe fengselet i løpet av ca. 20 minutter – før fangene ble sluppet fri. De britiske og amerikanske fangevokterne koordinerte ikke sin evakuering med Israel, sier israelske offiserer til Jerusalem Post. Dette blir bekreftet av amerikanske tjenestemenn. – IDFs handling kom etter [evakueringen av overvåkerne] og var en separat ting, sier talskvinne ved USAs konsulat i Jerusalem, Micaela Schweitzer-Bluhm. Israel hadde imidlertid fått kopi av brevet fra 8. mars, hvor en uttrekning av overvåkerne var varslet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart