Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

En utilgivelig forbrytelse

Det israelske raidet mot fengslet i Jeriko er en "utilgivelig forbrytelse" og er en fornærmelse mot det palestinske folk, sa PA-formann Mahmoud Abbas da han besøkte den ødelagte bygnignen onsdag. Den palestinske lederen avbrøt sin tur i Europa som en følge av raidet. Senere på onsdagen besøkte han sykehuset i Jeriko og de sårede etter konfrontasjonen med de israelske sikkerhetsstyrkene. – Denne operasjonen hadde ingen mål bortsett fra å ydmyke de palestinske myndighetene og oppnå [politisk] profitt i Israel, uttrykte Abbas, som mener angrepet er valg-strategisk fra regjeringens side. – Vi kan ikke lene oss tilbake og akseptere denne aksjonen. Vi er i kontakt med FNs generalsekretær Kofi Annan og ledere i de arabiske landene, for å se hva som kan bli gjort. Det palestinske raseriet er berettiget. Fengslingen av Ahmed Saadat og hans menn i israelske fengsler er ulovlig, la han til. – Verden trenger å vite at vi holder våre avtaler, mens israelerne ikke gjør det, konkluderer formannen. Jeriko-raidet var en direkte følge av at britiske og amerikanske overvåkere trakk seg ut. I et brev fra 8. mars forklarer de to landenes konsuler at dette skyldes systematiske brudd på avtalene fra 2002 fra PAs side.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart