Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jeg håper Olmert vinner

Mahmoud Abbas vil respektere viljen til det israelske folk i Knesset-valget, men han "håper Olmert vinner", refererer en italiensk avis fra et intervju med PA-formannen. – Jeg kjenner Olmert godt. Jeg tror at vi vil kunne arbeide produktivt med ham, sa Abbas. Han omtalte også Kadima-kandidat Shimon Peres som "en gammel venn". Kilder i det israelske arbeiderpartiet føler seg sviktet av Abbas. De påpeker at Amir Peretz besøkte Abbas for bare noen dager siden, skriver Yedioth Aharonoth. I Likud blir Abbas sin uttalelse brukt til å angripe Kadima. – Selv Abbas forstår at Kadima er mer venstrevridd enn Ap og Meretz, sier kilder i partiet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart