Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hver femte velger har ikke bestemt seg

Mens Israel bare er elleve dager unna det avgjørende Knesset-valget ser befolkningen fortsatt ut til å ha problemer med å bestemme seg. Dette på tross av at valget vil avgjøre landets videre skjebne hva ytterligere tilbaketrekning og statsgrenser angår. En undersøkelse publisert av Yedioth Aharonoth på fredag viser at mer enn én femtedel av de israelske velgerne (21 prosent) ikke enda har bestemt hvilket parti de skal stemme på den 28. mars. Antallet usikre velgere tilsvarer 25 seter i nasjonalforsamlingen. 63 prosent av dem som ikke får bestemt seg er kvinner. Like mange svarer at de er sikre på at de vil avgi stemme valgdagen, et tall som er lavere enn den totale valgoppslutningen i sist valg (74,5 prosent). Lavere oppslutning betyr at hver stemme vil telle mer. Dette er som oftest en fordel for de mindre partiene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart