Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ber Hizbollah holde seg i ro

Forsvarsminister Shaul Mofaz advarte Hizbollah søndag. Dersom Israel blir angrepet av den iransk-støttede terrorgruppen, vil landet svare hurtig og intenst. – Jeg anbefaler Hizbollah om å holde seg i ro og ikke eskalere situasjonen i nord. Om samfunnene i nord blir angrepet vil Israel ikke sitte stille, men svare med all den styrke de har til rådighet, som de også har gjort i fortiden, sa han. IDF har allerede økt sikkerheten i nord for flere uker siden, etter at hæren mottok etterretningsinformasjon som fortalte at Hizbollah planla å bortføre israelske soldater. – Hizbollah forsøker konstant å igangsette et angrep langs grensen. Vi gjør alt vi kan for å være forberedt og for å forhindre det, sier en militærkilde til Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart