Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kadima er ingen døgnflue

Nye partier har ofte fått en kort historie i israelsk politikk. Ehud Olmert har imidlertid god tro på overlevelsesevenene til partiet han leder. – Vi vil etter all sannsynlighet forbli sentrum av landets maktbase, sier han til Hærens radio. – Kan personlige ambisjoner være en viktigere drivkraft en felles politiske mål?, spurte radiojournalisten. – Vi har ikke meningsforskjeller [i partiet]. Vi dannet Kadima fordi vi alle konkluderte med at vi måtte velge ansvarlighet som hovedvei. Og i hvilket politisk system er medlemmene uten ambisjoner? Olmert understreket at Jordan-dalen vil bli Israels fremtidige "sikkerhetsgrense".


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart