Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skal endelig være under kontroll

Utbruddet av fugleinfluensa i Israel er "under kontroll" og man frykter ikke mangel på egg og kylling til påske, informerte landbruksdepartementet søndag. Israelske bønder produserer 200 millioner slike fugler i året til matindustrien, ti millioner kalkuner og sju millioner verpehøns. 12.000 drepte fugler som følge av fugleinfluensaen, vil derfor ikke gjøre betydelig skade på høns- og kyllingindustrien, hevder departementet. Den israelske regjeringen har nå satt i sammen en arbeidsgruppe, som skal hjelpe til med å dele ut de rundt 23 millioner kronene som er satt av til kompensasjon. Denne skal gå hovedsaklig til bøndene som mistet sine fugler som følge av utbruddet. Hver kalkun har en verdi av ca 150 kroner. Samtidig prøver myndighetene å roe ned folket nå som faren ser ut til å være over. – Det er viktig å få sagt, at på dette tidspunktet ser det ikke ut til at sykdommen har spredt seg til mennesker, sa fungerende statsminister Ehud Olmert på søndagens regjeringsmøte.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart