Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USA vil bruke militær makt for å beskytte Israel mot Iran

President George W. Bush tar Irans trussel om å ødelegge Israel svært alvorlig. – Jeg vil gjøre det klart igjen, at vi vil bruke militær makt for å beskytte vår allierte, Israel, sa Bush i en tale i Ohio mandag. Jerusalem Post gjengir samtidig uttalelser fra Gary Berntsen, CIA-kommandanten som ledet jakten på Osama bin Laden i Afghanistan på slutten av år 2001. Han tror USA kan ødelegge Irans atomvåpen-program med luftangrep i løpet av noen dager. – Det vil ikke være vanskelig å planlegge. Det vil være noen farer, men jeg tror USA kan klare det, sier Berntsen. Han gikk av som tjenstemann i CIA i juni 2005. I følge Berntsens anslag er det 30 anlegg på 30 forskjellige steder som må ødelegges. "Eller minst 15", sier han. CIA-pensjonisten er overbevist om at iranerne vil gjøre hva som helst for å skaffe seg atomvåpen. Han anbefaler Israel å la USA gjøre jobben dersom ikke diplomatiske tiltak fører frem. – Hvis Israel gjør det, vil vi få alle slags problemer i Midtøsten. Alle slags land vil stille seg bak Iran på grunn av dette. Politisk sett er det mer fornuftig at USA gjør det, sier Berntsen. Tidligere denne måneden sa Pentagon-rådgiveren Richard Perle at Irans atominstallasjoner kan bli ødelagt i løpet av en natt med en liten avdeling B-2 bombere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart