Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vil ikke bli med på flere tilbaketrekninger

Flere politiske observatører har nevnt Avigdor Liebermans Yisrael Beiteinu-parti som en mulig koalisjonspartner for Kadima-partiet etter valget. Men nå går Lieberman hardt ut mot Ehud Olmerts tilbaketrekningsplaner i et intervju med Ha’aretz. – Olmerts plan styrker ikke bare Hamas i de palestinske selvstyremyndighetene. Det beviser også fjor sjeik Ra’ad Salah [leder for Den islamske bevegelsen i Nord-Israel] og ekstreme elementer blant israelske arabere at ikke bare press fra utsiden, men også fra innsiden, vil sikre dem selvstyre i første omgang, en stat for alle innbyggerne i neste omgang – og til slutt finnes det ikke noe Israel mer, sier Lieberman. – Ensidige kompromisser gir ikke sikkerhet, de styrker terror, mener partilederen. – Selv om vi skulle returnere til 1967-grensene, og gi hver minste tomme jord, er det ingen som tror at vi vil være i stand til å leve her i sikkerhet og at terroren vil ta slutt, sier han. Dersom Lieberman skulle gå med i en Kadima-regjering, varsler han krav om å få ministerposten for indre sikkerhet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart