Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Iran har økt pengestrømmen til terrorister

Forsvarsminister Shaul Mofaz skal ha avslørt at Iran har økt sine investeringer i terroren mot Israel. – Forrige måned gav Iran 2,6 millioner kroner til Islamsk Jihad, så de kunne utføre terrorangrep mot Israel, hevder Mofaz i et intervju med Yedioth Aharonoth. Beløpet skal i følge forsvarsministeren være den største kortsiktige investeringen landet har gjort. – Ondskapens akse, inkludert Iran, Hizbollah, Hamas og Det muslimske brorskap, samarbeider. Hizbollah er også involvert i noen terroroperasjoner og sender beskjeder, såvel som penger, som ankommer fra Iran til Islamsk Jihad, til Hamas og andre kilder. Enden på visen er at det er et samarbeid i ondskapens akse på to måter: Den ene er terrorisme og den andre er det iranske atomprosjektet, sier han. Kadima-ministeren har tidligere hevdet at israelsk etterretning har skaffet til veie bevismateriale for at Iran finansierer terror. På spørsmål om Likud-leder Benjamin Netanyahu hadde rett, da han hevdet at tilbaketrekningen fra Gaza ville skape "Hamastan" i de palestinske områdene, svarer Mofaz følgende: – Jeg mener ikke Bibi [Netanyahu] hadde rett. Realiteten utfolder seg rett foran øynene hans og Bibi simpelthen tolker og vrir på det, som om han skulle ha visst det fra begynnelsen, som om han skulle visst hva som ville skje.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart