Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kadima får 36 mandater

Med mindre enn en uke til valgdagen har antallet usikre velgere sunket dramatisk. Likevel har ikke mandatfordelingen endret seg nevneverdig, i følge en undersøkelse presentert i Ha’aretz onsdag. Kadima ligger fortsatt an til å vinne valget og hadde fått 36 representanter i Knesset, om valget hadde blitt avholdt i dag. Dette er en ledelse på 19 mandater ned til Arbeiderpartiet, som har 17 seter. På tredjeplass havner Likud, som nå er nede i 14 representanter. For en uke siden tilsvarte prosentandelen velgere som enda ikke hadde bestemt seg, 26 seter i nasjonalforsamlingen. Denne uken er tallet nede i 18 mandater, i følge svarene som er avgitt. Kun 65 prosent av de spurte svarer de definitivt vil møte opp i valglokalene tirsdag i neste uke. Videre indikerer målingen at fungerende statsminister Ehud Olmert ikke vil få nevneverdige problemer med å danne ny regjering. Undersøkelsen har en feilmargin på fire prosent.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart