Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

De tre store partiene er alle på høyresiden

I palestinske øyne er det lite forskjell på de tre største partiene i Israel, skriver nyhetsbyrået Reuters. Nabil Sha’ath, som er tidligere palestinsk regjeringsmedlem for Fatah, er en av talsmennene for et slikt syn. – I tidligere [israelske] valg var vi veldig interessert, fordi det var forskjell mellom høyresiden og venstresiden. Men i dag er det, i en stor grad, ikke forskjell. Alle er på høyresiden, sier Sha’ath. Både Kadima, Ap og Likud støtter sikkerhetsbarrieren på Vestbredden. Alle tre partier vil også beholde store jødiske bosetningsblokker på Vestbredden. Sha’ath påpeker den nye enigheten som vokste frem i den israelske befolkningen under den siste intifadaen. Dette er nærmere beskrevet i artikkelen Ny enighet i Israel fra 2003. Venstresiden innså at det ikke finnes noen arabisk partner for ekte fred. På høyresiden har mange innsett at det er uholdbart at israelerne i lengden styrer den arabiske befolkningen på Vestbredden og i Gaza. Det nye sentrumspartiet Kadima, som leder på meningsmålingene, har tatt opp i seg begge disse synspunktene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart