Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Iran kommer til å feire Kadima-seier

Utspillene i den israelske valgkampen utarter seg oftere og oftere til verbale slagsmål ettersom valgdagen nærmer seg. Torsdag var det Likuds Yuval Steinitz som "tok retorikken til et nytt nivå" i et angrep mot Kadima. – Dersom Olmert vinner [på valgdagen] tirsdag, vil det være feiringer i gatene i Ramallah og glede i Teheran. Fra deres synspunkt er dermed veien åpen for etableringen av en Hamas-stat i hjertet av Israel, sa Steinitz i et lukket møte for partimedlemmer torsdag kveld, i følge Yedioth Aharonoth. – Dersom Likud vinner, vil det være feiringer i Jerusalem og i Likuds hovedkvarter i Tel Aviv. Ayatollahene vil holde krisemøte for å se hva de kan gjøre for å fortsette sine planer, la Knesset-medlemmet til. Steinitz står ved sine uttalelser overfor Yedioth Aharonoth. Kadima mener uttalelsene beviser at Likud har tapt kampen. – Steinitz har gjort seg selv til en farlig klovn, sier en talsmann i partiet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart