Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil finne en løsning på Kassam-angrepene

Rakettangrepene fra Gaza-stripen fortsetter, men forsvarssjef Dan Halutz tror Israel vil finne en løsning til slutt. – Jeg håper vi vil lykkes med å redusere denne trusselen til et minimum uten å krysse noen grenser, sier Halutz. – Noen sier "la oss ta tilbake Gaza", fordi det er den eneste muligheten til å bekjempe trusselen. Men jeg vil minne om at vi var i Gaza frem til for åtte måneder siden, og heller ikke da var vi i stand til å finne et svar på hver Kassam-rakett – fordi vi er en opplyst nasjon og er ikke raske med å krysse grenser i militær aktivitet. De siste månedene har hundrevis av Kassams blitt skutt mot Israel. 70 terrorister er drept, men ikke en eneste israelske soldat eller sivil er drept, understreker Halutz. Forsvarssjefen tror ikke maktovertakelsen til Hamas nødvendigvis vil føre til en ny bølge av terror fra den islamske gruppen. – Hamas vil nå være forpliktet til [den palestinske] befolkningen, og det kan få dem til å endre seg, tror Halutz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart