Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Irans luftstyrker er ikke trussel mot IAF

– Den største trusselen mot Israel i disse dager er Iran og deres forsøk på å bli atommakt, sier en høyt rangert IDF-offiser til Jerusalem Post. – Men dette er ikke bare vårt problem, det er et problem for hele den frie verden, legger han til. Offiseren tror ikke Irans luftstyrker er noen trussel mot Israels luftstyrker (IAF). – Ingen av våre naboer utgjør en trussel i luften som ikke luftstyrkene kan være i stand til å takle, sier han. Iran har MiG 29 skvadroner og andre kampfly som til dels er opptil 30 år gamle. Iran har også en rekke russiske bakke-til-luft systemer, som SA-2, SA-5, SA-6 og SA-7.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart