Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel vurderer storstilt anti-terror operasjon etter valget

– IDF, forsvarsdepartementet og Kadima-ledere vurderer en storstilt militæroperasjon på Vestbredden etter tirsdagens valg, skriver London-avisen Sunday Times. Generalmajor i reservestyrkene, Amos Gilad, er en av hovedkildene til den britiske avisen. Han beskriver planer om å innta de største palestinske byene. – Målet vil være å holde operasjonen i gang til den siste terrorist er død eller arrestert, sier en israelsk sikkerhetskilde til avisen. Nyheten blir publisert to dager før israelerne skal gå til valgurnene, og Yedioth Aharonoth stiller spørsmål ved om det ligger politiske motiver bak. – Det kan være et nytt forsøk fra Kadima på å vinne høyreorienterte velgere, etter at de allerede har gitt venstresiden løfter om tilbaketrekning, skriver den israelske avisen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart