Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ønsker å støtte terrorofre

Vinneren av tittelen "Årets fotballspiller" i verden, brasilianske Ronaldinho, har sagt ja til å delta i et tiltak for å støtte israelske barn som har blitt ofre for terrorangrep. Brasilianske aviser rapporterte søndag at stjernespilleren ønsker å donere fotballer med sin personlige autograf påskrevet. Det israelske fondet One Family, som har sørget for å komme i kontakt med Barcelona-stjernen, takker for bidraget og sier "dette vil varme hjertene til barna som har lidd så mye." Kontakten ble opprettet med Ronaldinho i fjor, da en person fra One Family kontaktet ham og ba ham donere signerte fotballer til barn rammet av terror. Han takket ja til samarbeidet og siden ble flere fotballer sendt til Israel og delt ut til ofrene. Initiativet ble så vellykket at One Family bestemte seg for å kontakte Ronaldinho også i år, for nok en donasjon av fotballer, såvel som andre signerte varer som t-skjorter og sokker. Stjernespilleren sa seg igjen villig til å bidra. Ronaldinho har tidligere uttrykt et ønske om å kunne bidra til fredsprosessen i Midtøsten og har uttalt at han ønsker å besøke Israel, rapporterer Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart