Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Drept og såret i granatlek

Fire mennesker ble drept i to nesten like granatuhell tirsdag. To beduinske ungdommer ble drept og en tredje hardt skadet på ettermiddagen, da en granat sprengte i det de passet sauene sine ved en treningsbase til IAF. Politiet tror de tre ungdommene, som var i alderen 13-16 år, lekte med granaten de hadde funnet på militærbasen. Den sårede ble fraktet til Soroka medisinske senter i Be’ersheba, mens de to andre ble fraktet til det samme sykehuset i en ambulanse, forteller Yedioth Aharonoth. Tidligere samme dag ble en annen beduinsk gjeter og hans seksten år gamle sønn drept, da en annen granat sprengte på et åpent område hvor de gjetet sauene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart