Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil forbedre veinettet på Vestbredden

PA, IDF og flere palestinske kommuneråd er for øyeblikket opptatt med å renovere, oppgradere og forbedre veiene på Vestbredden. Initiativet kommer på grunn av problemene forårsaket av barrierene og kontrollene til de israelske sikkerhetsstyrker. Transportproblemene har gitt store økonomiske og sosiale utslag, i følge Ha’aretz. De siste månedene har IDF gjennomgått sin plan for å bygge et effektivt palestinsk veisystem. Militære kilder sier dette kommer av et sterkt ønske om å skape best mulig livskvalitet for palestinerne. Ved det nye systemet vil palestinerne kunne bruke rundt 20 prosent av de israelske veiene på Vestbredden. Sjekkpunkter vil kontrollere palestinske trafikanter. Samtidig vil man kunne benytte 80 prosent av de palestinske veiene, uten å måtte gå igjennom IDFs sjekkpunkter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart