Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vil «rehabilitere» Likud-partiet

– Jeg har til hensikt å fortsette den veien som vi såvidt har begynt på, slo Likud-formann Benjamin Netanyahu fast, i en tale på partiets valgvake tirsdag. Talen ble holdt etter at mediene offentliggjorde valgdagsmålingene, hvor Likud kun ser ut til å oppnå mellom 10 og 12 mandater. Den tidligere finansministeren hevder han ønsker å forbli i partiet "for å kunne sikre at bevegelsen blir rehabilitert. Jeg tviler ikke på at dersom vi forener vår styrke, vil vi ta Likud tilbake til dets rettmessige posisjon, som det ledende partiet i landet". Netanyahu legger deler av skylden for det dårlige resultatet på mediene, men mener også det kan ha med valgene han måtte ta da han var finansminister, og Likud fortsatt var i regjeringsposisjon. – Jeg har snakket med velgere og jeg har hørt sinnet og frustrasjonen over de økonomiske prioriteringene vi måtte gjøre for å redde den israelske økonomien. Dette er ikke Likuds skam, men heller dets stolthet, siden det hadde styrken til å gjøre disse tingene, ikke for sitt eget beste, men for landets beste, uttalte "Bibi".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart