Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Peretz’ fremtid avhengig av regjeringsforhandlinger

Selv om Arbeiderpartiet oppnådde et godt resultat med 20 Knesset-mandater i tirsdagens valg, er ikke dette nok for å kunne sikre Amir Peretz’ fremtid som partileder i organisasjonen. Kilder i partiet sier overfor Yedioth Aharonoth at "20 seter vil ikke nødvendigvis bevare den interne roen i partiet overfor Amir […] Det avhenger av hvordan ministerpostene blir fordelt." Peretz har allerede skapt forventninger blant de ti øverste på Aps Knesset-liste, om at de vil motta en ministerpost, i følge kildene. Etter forrige valg mottok partiet sju poster i regjeringen, men grunnet oppsplittingen i det politiske landskapet, må Ap muligens ta til takke med enda færre porteføljer i år. – Amirs fred i partiet er avhengig av lønningene han vil utbetale til de viktigste medlemmene. Om han havner i bråk med for mange mennesker, vil han få problemer, sier en som personlig håper å bli minister i den nye regjeringen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart