Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Rakett landet på fotballbane

To Kassam-raketter ble torsdag avfyrt fra Gaza-stripen mot mål i Israel. En av dem landet på en fotballbane i kibbutzen Karmiya, sør for Ashkelon. En person ble lettere skadet, mens flere pådro seg sjokk. En bil som var parkert i nærheten ble ødelagt. Al-Quds brigadene, den militære fraksjonen i Islamsk Jihad, sier de står bak terrorangrepet. Innbyggerne i Karmiya hevder lovord angående bedre beskyttelse, gitt av den israelske regjeringen etter sist angrep, enda ikke er oppfylt. – Det har skjedd et stort mirakel her, siden flere av barna spiller fotball her rundt dette klokkeslettet, sier innbyggeren Ora Ofa til Yedioth Aharonoth. Den andre raketten landet på åpent område, ikke langt fra fotballbanen. Ingen har blitt rapportert såret. For rundt én og en halv måneder siden ble tre av medlemmene i familien Amar skadet, deriblant en ti måneder gammel baby, da en Kassam-rakett landet i huset deres. Forsvarsminister Shaul Mofaz påpeker at Hamas har ansvaret for situasjonen i de palestinske områdene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart