Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fem mennesker drept av vannmassene

Et kraftig regnvær de siste 24 timene har skapt oversvømmelser på flere av hovedveiene i Israel og tatt livet av fem personer. Rundt klokken 15.00 lokal tid søndag, ble tre mennesker drept og to andre ble såret i en bilulykke i Jordan-dalen. Sjåføren mistet kontrollen over kjøretøyet etter å ha kjørt gjennom en sølepytt og kolliderte med en annen bil. 23 år gamle Samir Mahmid ble funnet død i den arabisk-israelske byen Umm al-Fahem, etter at bilen hennes ble tatt av flommen, i nærheten av Mei Ami-overgangen. En IDF-soldat som oppholdt seg i området, klarte å redde Mahmids ektemann. Også en 26 år gammel palestinsk mann ved navn Iyad Taha ble funnet død søndag, etter at hans bil ble dratt med av vannet lørdag, i nærheten av Bil’in. Broren hans, som på dette tidspunktet var med ham i bilen, klarte å komme seg unna uten å bli skadet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart