Fem mennesker drept av vannmassene

Et kraftig regnvær de siste 24 timene har skapt oversvømmelser på flere av hovedveiene i Israel og tatt livet av fem personer. Rundt klokken 15.00 lokal tid søndag, ble tre mennesker drept og to andre ble såret i en bilulykke i Jordan-dalen. Sjåføren mistet kontrollen over kjøretøyet etter å ha kjørt gjennom en sølepytt og kolliderte med en annen bil. 23 år gamle Samir Mahmid ble funnet død i den arabisk-israelske byen Umm al-Fahem, etter at bilen hennes ble tatt av flommen, i nærheten av Mei Ami-overgangen. En IDF-soldat som oppholdt seg i området, klarte å redde Mahmids ektemann. Også en 26 år gammel palestinsk mann ved navn Iyad Taha ble funnet død søndag, etter at hans bil ble dratt med av vannet lørdag, i nærheten av Bil’in. Broren hans, som på dette tidspunktet var med ham i bilen, klarte å komme seg unna uten å bli skadet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart