Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen grunn til å endre erstatningsreglement

Forsvarsminister Shaul Mofaz satte lite pris på mandagens uttalelse fra lederen for IDFs arbeidsdirektorat Elazar Stern, angående muligheten for å endre hærens erstatningsreglement. Tirsdag uttalte Mofaz at han skal sette seg inn i saken, samtidig som han gav instrukser til forsvarsledelsen om å slutte å diskutere temaet. – Anerkjennelsen av IDF-soldater vil fortsette på lik linje med dagens praksis, sa forsvarsministeren. Siden en lovendring i 1987, har alle etterlatte av soldater som har dødd i løpet av sin tjeneste, fått like mye erstatning, uavhengig av om soldaten ble drept i strid eller ikke. Alle soldater har også fått lik status etter sin død. Forsvarsdepartementet utbetaler hvert år over fem milliarder kroner til falne soldaters nærmeste slektninger, noe som gjør dette til Israels nest største velferdssystem, i følge Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart