Kutter forbindelsen med palestinske banker

Etter at Hamas-regjeringen ble tatt i ed i forrige uke, har Bank Hapoalim bestemt seg for å kutte sine økonomiske forbindelser med palestinske banker, for å unngå å bryte noe form for lovverk. Avgjørelsen kommer som følge av Hamas sin status som terrororganisasjon, både i Israel, USA og EU. – Etter avtale med Israels Bank, etter at banken etterforsket de internasjonale lovdirektivene, er det blitt bestemt å ikke fortsette forbindelsen med palestinske banker, sier en talsmann for Hapoalim. Også Bank Discount sier de vurderer å kutte sine forbindelser med palestinske banker, som følge av Hamas’ maktovertakelse, skriver Jerusalem Post. – I mellomtiden tilbyr banken fortsatt veldig spesifikke tjenester til et veldig begrenset antall palestinske banker, forklarer en talsmann.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart