National Union-NRP møtte Ehud Olmert

Kadima-formann Ehud Olmert møtte mandag Zevulun Orlev og Benny Elon, de to fremste lederne i National Union-NRP. De tre diskuterte den politiske situasjonen etter valget i forrige uke. Den fungerende statsministeren uttalte, at selv om det religiøse partiet partiet trolig ikke vil gå med i hans koalisjon, er det viktig å danne en bred israelsk regjering. Han slo også fast at betingelsene for å bli med i regjeringen er en enighet om å fortsette den diplomatiske prosessen, samt å sikre en "stabil økonomi med [fokus på] sosial medlidenhet." Orlev og Elon fremmet også et forslag om å avholde en folkeavstemning, dersom en tilbaketrekning fra Vestbredden finner sted. – Olmert sa at en folkeavstemning ikke er på agendaen, men at han ikke utelukker det i fremtiden, sa en av lederne til Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart