Støtter Olmert som ny statsminister

President Moshe Katsav har brukt mandagen til å møte lederne for ulike partier for å høre hvem de anbefaler som landets nye statsminister. Neste søndag bestemmer han seg for hvem han vil be om å forme en ny koalisjon. Leder for Meretz, Yossi Beilin, anbefalte fungerende statsminister Ehud Olmert til å danne ny regjering. Også Gils (Pensjonistpartiet) formann Rafi Eitan stiller seg bak Kadima-lederen. National Union-NRP valgte på sin side å uttrykke støtte til Arbeiderpartiets statsministerkandidat Amir Peretz, men ba om en to dagers utsettelse før de kommer med sitt forslag. Partiet vil med det forsikre seg om at de ikke blir utnyttet av Ap, i et forsøk på å skaffe seg finansministerposten i en Kadima-ledet regjering, skriver Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart