Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vurderer å endre erstatningsregler

Siden 1987 har alle israelske familier som har mistet sine nærmeste i tjeneste for IDF, fått lik erstatning og behandling av militæret. Nå ønsker forsvarsledelsen å endre dette reglementet, slik at en kan skille mellom soldater som dør i strid og dem som dør av andre årsaker, informerte leder for hærens arbeidsdirektorat Elazar Stern, mandag. Et av spørsmålene man vil diskutere, er om man skal forskjellsbehandle soldater som dør mens de begår en forbrytelse. Et illustrerende eksempel, er den jødiske terroristen Eden Natan Zada, som drepte fire arabiske israelere på en buss, for deretter å bli drept av en rasende arabiske folkemengde. Natan Zada hadde rømt fra vernepliktstjeneste da han gjennomførte angrepet. På det nåværende tidspunktet er det uklart hvilken status man vil gi soldater som tar livet av seg selv mens de er i tjeneste. Det er heller ikke aktuelt å endre erstatningsutbetalingene til deres etterlatte, noe som først vil bli behandlet senere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart