Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

PA-formann Mahmoud Abbas har mistet autoritet

Israel vil ikke forhandle med PA-formann Mahmoud Abbas så lenge Hamas ikke innfrir kravene som det internasjonale samfunnet og Israel har satt, sier Israels fungerende statsminister Ehud Olmert. – Abbas har mistet sin autoritet etter at Hamas kom til makten, sier Olmert i et intervju med Washington Post søndag. – Eventuelle forhandlinger må skje med selvstyremyndighetene, understreker Kadima-lederen. Forhandlinger med PA er uaktuelt så lenge Hamas ikke modererer seg kraftig. Olmert gjentar også sin plan om å trekke israelske bosettere tilbake fra små, isolerte bosetninger på Vestbredden. Målet er å flytte dem inn i større bosetningsblokker som Israel planlegger å beholde.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart