PA-formann Mahmoud Abbas har mistet autoritet

Israel vil ikke forhandle med PA-formann Mahmoud Abbas så lenge Hamas ikke innfrir kravene som det internasjonale samfunnet og Israel har satt, sier Israels fungerende statsminister Ehud Olmert. – Abbas har mistet sin autoritet etter at Hamas kom til makten, sier Olmert i et intervju med Washington Post søndag. – Eventuelle forhandlinger må skje med selvstyremyndighetene, understreker Kadima-lederen. Forhandlinger med PA er uaktuelt så lenge Hamas ikke modererer seg kraftig. Olmert gjentar også sin plan om å trekke israelske bosettere tilbake fra små, isolerte bosetninger på Vestbredden. Målet er å flytte dem inn i større bosetningsblokker som Israel planlegger å beholde.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart