Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Store forsinkelser

Store deler av sikkerhetsgjerdet i området rundt Beit Haron og A-Tira er fortsatt ikke ferdigstilt, skriver Rafael D. Frankel i Jerusalem Post. Lederen av utbyggingen har tidligere lovet at sikkerhetsbarrieren ville være ferdig utbygd i slutten av mars, med unntak av strekk rundt Ariel, Jerusalem, Ma’aleh Adumim og helt i sør i Judea-ørkenen. – I åssidene rundt A-Tira er det gjort klart fundamenter for gjerdet, men så langt som øyet kan se mot sør er det ikke satt opp noe gjerde, rapporterer journalisten som har vært på befaring i området. – Regjeringens innsats for å bygge gjerdet er ikke veldig helhjertet. Ellers hadde vi sett mye mer aktivitet, sier Marc Luria, grunnleggeren av organisasjonen "Sikkerhetgjerdet for Israel". – Barrieren kunne vært ferdig for to år siden, mener han. Når sikkerhetsbarrieren på Vestbredden står ferdig vil den være 740 kilometer lang. Fem prosent av barrieren er betongmur, resten er gjerde. Totalkostnaden vil være rundt 14 milliarder kroner. Hensikten med barrieren er å forhindre palestinske terrorister i å ta seg inn i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart