Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Diplomater som møter Hamas er ikke velkommen

Israel fortsetter å definere sin nye politikk overfor den nye Hamas-regjeringen. Søndag ble det bestemt at utenlandske representanter som velger å besøke Hamas-politikere på Vestbredden og Gaza-stripen ikke samtidig vil få møte israelske representanter. Israel gjennomførte den samme politikken overfor Yasser Arafat de siste årene. Etter at Hamas overtok som palestinsk regjeringsparti blir PA ansett som en fiendtlig myndighet av Israel. Israel vil likevel prøve å samarbeide med det internasjonale samfunnet for å finne måter å drive humanitært arbeid på palestinerne, uten å måtte gå veien om de palestinske myndighetene. Disse politiske retningslinjene vil bli lagt frem til formell godkjenning i regjeringen om kort tid. Statsminister Ehud Olmert, utenriksminister Tzipi Livni, forsvarsminister Shaul Mofaz og den israelske forsvarsledelsen deltok i møtet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart