Diplomater som møter Hamas er ikke velkommen

Israel fortsetter å definere sin nye politikk overfor den nye Hamas-regjeringen. Søndag ble det bestemt at utenlandske representanter som velger å besøke Hamas-politikere på Vestbredden og Gaza-stripen ikke samtidig vil få møte israelske representanter. Israel gjennomførte den samme politikken overfor Yasser Arafat de siste årene. Etter at Hamas overtok som palestinsk regjeringsparti blir PA ansett som en fiendtlig myndighet av Israel. Israel vil likevel prøve å samarbeide med det internasjonale samfunnet for å finne måter å drive humanitært arbeid på palestinerne, uten å måtte gå veien om de palestinske myndighetene. Disse politiske retningslinjene vil bli lagt frem til formell godkjenning i regjeringen om kort tid. Statsminister Ehud Olmert, utenriksminister Tzipi Livni, forsvarsminister Shaul Mofaz og den israelske forsvarsledelsen deltok i møtet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart