Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fatah-grupper står bak Kassam-angrepene

Det er terrorgrupper tilknyttet Fatah som har stått bak Kassam-rakettene mot Israel den siste uken, opplyser militære kilder til Ha’aretz. Etter de målrettede israelske aksjonene mot militante mål på Gaza-stripen i helgen, skal Hamas vurdere tiltak for å stanse Kassam-angrepene, sa israelske kilder søndag. Noen Fatah-celler sier åpent at Kassam-rakettene blir avfyrt for å sette Hamas-regjeringen i forlegenhet og hindre dem fra å konsolidere sin nye maktstilling. Det ble skutt minst fem Kassam-raketter mot Israel søndag. Fra fredag trappet IDF opp kampen mot terrorist-nettverkene på Gaza-stripen. "Dette er krig", sa et sentralt medlem av generalstaben, i følge Jerusalem Post. 15 palestinere ble drept og flere titalls skadet i rakettangrepene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart