Fatah-grupper står bak Kassam-angrepene

Det er terrorgrupper tilknyttet Fatah som har stått bak Kassam-rakettene mot Israel den siste uken, opplyser militære kilder til Ha’aretz. Etter de målrettede israelske aksjonene mot militante mål på Gaza-stripen i helgen, skal Hamas vurdere tiltak for å stanse Kassam-angrepene, sa israelske kilder søndag. Noen Fatah-celler sier åpent at Kassam-rakettene blir avfyrt for å sette Hamas-regjeringen i forlegenhet og hindre dem fra å konsolidere sin nye maktstilling. Det ble skutt minst fem Kassam-raketter mot Israel søndag. Fra fredag trappet IDF opp kampen mot terrorist-nettverkene på Gaza-stripen. "Dette er krig", sa et sentralt medlem av generalstaben, i følge Jerusalem Post. 15 palestinere ble drept og flere titalls skadet i rakettangrepene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart