Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lederstrid i mediene

Den politiske kløften mellom Kadima-leder Ehud Olmert og formann i Arbeiderpartiet Amir Peretz øker stadig, skriver Yedioth Aharonoth. Kadima anklager Peretz for å oppføre seg "barnslig", når han nekter å møte Olmert til politiske samtaler. – Han har enda ikke oppfattet at hans jobb som leder for havnearbeiderne i Ashdod er over, sa en talsmann for Kadima om den tidligere fagforeningslederen. "Hver dag fortsetter han å ødelegge for seg selv på denne måten. Han må betale en offentlig pris. Han påfører seg selv [politiske] skader. Folket forstår ikke spillet hans. Tiden jobber ikke i Amirs favør." – Det er mange sultne mennesker i Arbeiderpartiet og de vil begynne å utøve press på ham. Forhandlingene kan bli unnagjort raskt, men Amir skaper en unødvendig eskalering […] tilsynelatende fordi han har lovet for mye, til for mange mennesker, fortsetter han. Peretz har tidligere krevd finansministerposten i den nye Olmert-regjeringen, men Kadimas talsmann svarer at "sannsynligheten for at han vil få finansporteføljen er meget lav, dersom vi ikke ønsker å se aksjemarkedet bevege seg mot en katastrofe". Søndag ettermiddag starter president Moshe Katsav sine samtaler med de ulike Knesset-fraksjonene, for å rådføre seg om hvem han skal spørre om å utforme en ny regjering. Høyst sannsynlig vil dette bli Kadimas Ehud Olmert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart