Terrorleder drept av IDF på Vestbredden

Israelske styrker xdrepte en ettersøkt terrorist, Jaber Ahras, i Betlehem søndag ettermiddag. Han hadde, blant en rekke andre angrep, ansvaret for en aksjon hvor to israelske soldater ble drept i 2003. Ahras ledet en terrorcelle som planla å skyte raketter mot et nabolag i Jerusalem. Fem av medlemmene i cellen, ble allerede arrestert av sikkerhetsmyndigheter i februar, informerer Yedioth Aharonoth. I den siste tiden hadde den drepte samarbeidet med Popular Resistance Committees (PRC), men har tidligere arbeidet under Fatahs militære ving. Palestinske kilder hevder Ahras ledet hele PRCs rakettinfrastruktur på Vestbredden. En talsmann for PRCs militære ving, Salah al-Din brigadene, sverget å hevne den målrettede likvidasjonen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart