Vil gjennomføre tilbaketrekninger innen 2008

Statsminister Ehud Olmert ønsker å gjennomføre en ensidig tilbaketrekning fra Vestbredden innen George W. Bush’ valgperiode er ferdig, november 2008, avslørte politiske kilder søndag. Den nye fristen er to år kortere enn datoen han satt i ulike intervjuer med den israelske pressen under valgkampen. Den gangen håpte Olmert at tilbaketrekningen var fullført innen november 2010. Medarbeidere av statsministeren avslørte planene under et koalisjonsmøte med representanter for Likud i Ramat Gan. Likud ønsket å få vite om Olmert søker internasjonal støtte for tilbaketrekningen, eller om han ønsker internasjonal anerkjennelse av de nye grensene. Kadima-representantene hevdet det førstnevnte, men Olmert uttalte selv i et intervju med Newsweek i helgen, at han håper på en amerikansk anerkjennelse av de fremtidige grensene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart